Kiwa-Kwaliteitskeurmerk

Een zelfstandig ondernemend zorgverlener (ZOZ) in de zorg kan zich met een kwaliteitskeurmerk onderscheiden in de zorgmarkt.

Kiwa kent het ‘Keurmerk zzp'ers Zorg’ en het ‘Keurmerk ZOZ’ toe aan zorgprofessionals.

Het ‘Keurmerk ZOZ’ is bedoeld voor zorgprofessionals die in de zorg hun diensten aanbieden aan particuliere cliënten, zorginstellingen en bemiddelingsbureaus. Het kwaliteitskeurmerk geeft klanten de zekerheid dat een ZZP’er voldoet aan de geldende beroeps- en ondernemerseisen en kwalitatief goede zorg verleent. Het is een belangrijk hulpmiddel bij de keuze van de klant en het afsluiten van werkcontracten. Dit is een vrijwillig Keurmerk.

 

Het ‘Keurmerk ZZP'ers Zorg’ is bedoeld voor ZZP'ers die in aanmerking willen komen voor contractering bij Gemeentes, zorgkantoren en Zorgverzekeraars. Deze partijen stellen deelname aan het keurmerk verplicht om de zekerheid te hebben dat een ZZP'er voldoet aan de beroeps- en ondernemerseisen en kwalitatief goede zorg verleent. Tevens is dit Keurmerk verplicht om een AGB-code aan te vragen. Voor cliënten is het kwaliteitskeurmerk een belangrijk hulpmiddel om een goede en veilige keuze te maken uit het aanbod van ZZP'ers. Voor de ZZP’er levert het keurmerk praktische verbeterinformatie op. Via het Keurmerkregister kan eenvoudig worden vastgesteld of een ZZP'er het keurmerk in bezit heeft. Dit is een verplicht Keurmerk.

 

Wij kunnen ons als zorgprofessional onderscheiden in de zorgmarkt door middel van het kwaliteitskeurmerk. Hiermee voldoen wij aan de geldende beroeps- en ondernemerseisen. Hierdoor bent u er zeker van dat wij kwalitatief goede zorg verlenen. 

U kunt ons vinden in het keurmerkregister. Wij zijn in het bezit van het keurmerk en hebben ook een AGB-Code.